Парти с Фокуси за Детски Рожден Ден

Най-доброто,най-творческото магическо парти !!!

 

Как ще обещаете на вашето дете парти, което да запомни завинаги? Лесно е..." Можете да бъдете сигурни, че моето магичско шоу е точно за вашето дете.

 

А защо да е най-доброто?
Защото аз ще направя така, че вашето дете да се чувства специално и ще създам спомени, които ще бъдат запомнени от него завинаги.

 


Заглавие

"Открийте Как да направите рожденият ден на вашето дете един от най-щастливите и незабравими дни в неговият живот"


Скъпи Родители

 

Когато избирате илюзионист за празненството по случай рождения ден на вашето дете, много е важно той да може да общува и да държи групата очарована от преживявания, на които всички присъстващи се наслаждават.

 

Ако се обадите и ангажирате Елман, вие получавате опитен изпълнител, който има зад гърба си многобройни представления на сцена и в по-тесен кръг, като фокусник, илюзионист или жонгльор - винаги изпращан с ръкопляскания и пожелания за още и нови представления. Елман не е само виртуозен фокусник, който знае как да използва магическият реквизит, той е точно това, което ви липсва на едно парти за рожден ден - вълшебник, пълен с изненади и предизвикващ смях и веселие!!!

 

 

"Искам да стана фокусник"

 
фокуси Вашето дете е Главния герой, звездата в шоуто на Елман, организирано по случай рождения му ден. Представлението е съвършена комбинация от фокуси, жонгльорски номера, участие на публиката и много награди. Но преди всичко - това е чудесно прекарано време за вашето дете и гостите ви!Елман обича да организира представления за всички възрасти, но особено място в неговото сърце заема детската забава. Той знае, че хората от различни възрасти имат различни вкусове. И въпреки че може да поддържа интереса и вниманието у широка възрастова група, особено когато обстоятелствата го изискват, той ви предлага и материал, специално подготвен за съответните възрастови групи.

 

Неговите специални представления могат да се провеждат във всеки дом независимо от пространството, с което разполагате, но моля, не го хранете с торта на вашето парти, защото в противен случай той не ще се побере в костюма си на фокусник! Имайте го предвид за празника на вашето дете и помнете, че неговите истински фокуси непрекъснато забавляват децата, така че на вас няма да ви се наложи да се правите на клоун.


Ако смятате, че децата и гостите ви не се наслаждават изцяло на програмата, на която сте домакин – не трябва да плащате! Но магическото шоу на Елман за рожден ден ви гарантира 100 % забавление! Защо да поемате риска да наемете някой фокусник, с който вие и вашето дете може и да не се забавлявате? Елман ви предлага такава сигурност от 18 години и досега всяко представление се е заплащало с готовност. Факт е, че щастливите клиенти година след година отново си поръчват магическото шоу на Елман.

...и още:

Фокуси на маса
Частно парти
Кабаре
Закрито шоу /Trade show/
Магическо шоу за възрастни
Семейно шоу

 


Позволете ни да повдигнем вашето настроение за предстоящето събитие.
Декорацията с балони ще създаде огромно впечатление с малко средства...
Ние винаги се опитваме да надхвърлим вашите очаквания и сме сигурни че ще впечатлим както вас така и вашите гости.
За полезен и приятелски съвет можете да се обадите на Ellman- Birthday Kids Magician- на тел. 0878 38 68 78